Kardeş katili cinayet anlarını anlattı, Husumetli değillermiş!

Bursa Kestel’de meyve bahçesinde çıkan kavgada tüfekle öldürülen 55 yaşındaki Şaban Kurt’un katil zanlısı ağabey Selami Kurt cinayetin detaylarını görülmeye başlayan davada anlattı.

Kardeş katili cinayet anlarını anlattı, Husumetli değillermiş!

Bursa’da geçtiğimiz yılın Eylül ayında işlenen kardeş cinayetinin yeni detayları ortaya çıktı.

ARAMIZDA HUSUMET YOKTU

AA’nın haberine yer verildiği üzere cinayetin ardından jandarma tarafından katil Selami Kurt tutuklanmıştı. Görülen mahkemede Kurt kardeşini nasıl ve neden öldürdüğünü anlattı.

Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Selami Kurt, olayda hayatını kaybeden Şaban Kurt'un yakınları ve taraf avukatları katıldı.

Aralarında her hangi bir husumet bulunmadığını vurgulayan ağabey, Yenişehir ilçesine maaşını çekmek için gittiğini, alkol alan kardeşinin kendisini defalarca arayarak küfür edip yerini sorduğunu ileri süren sanık, bu nedenle eve değil tarlasına gittiğini, akşam vakti olunca da gelmeyeceğini düşünerek kardeşine yerini söylediğini belirtti. Kardeşini görünce arabadan indiğini belirten katil zanlı Kurt, “Kardeşim bana silahı doğrultunca ateş ettim” dedi. Kardeşinin öldüğünü karakolda öğrendiğini aktardı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz