KARGOYLA UYUŞTURUCU!

Diyarbakır'da kiraladıkları bir kargo firmasının kamyonu ile uyuşturucu kaçakçılığı yapan kişiler Narkotik köpeği 'Asil'e takıldı.

KARGOYLA UYUŞTURUCU!

DİYARBAKIR-Bazı şahısların uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı ihbarı üzerine Diyarbakır Jandarma Komutanlığı alarma geçti. Operasyon başlatan jandarma ekipleri, Kayapınar ilçesi Yolboyu köyünde şüpheli araçları kontrole aldı.

POLİSİN YAKIN TAKİBİ

 

Köy yolu üzerinde uygulama yapan jandarma ekipleri, bir kargo şirketine ait kamyondan şüphelendi. Ekipler, yaptıkları incelemede uyuşturucu maddesine rastlamadı. Ancak Narkotik köpeği 'Asil' uyuşturucu maddeleri tespit ederek tepki verdi. Bunu üzerine kamyon içindeki malzemeleri inceleyen ekipler, halılara sarılı şekilde 42 kilogram kubar esrar maddesi buldu.

NARKOTİK KÖPEKLER

 

Ekipler, yaptıkları diğer bir operasyonda ise Sur ilçesi Erimli ve Mermer köylerinde durdurulan iki şüpheli otomobilde yapılan aramalarda, araçların bagaj kısımlarında poşetler içerisinde toplam 107 kilo 500 gram kubar esrar maddesi ele geçirdi. Jandarma ekipleri, yaptıkları diğer bir operasyonda ise Yenişehir ilçesi Elazığ yolu üzerinde bir otomobilde yaptığı aramada, araç içerisinde poşetlere sarılı vaziyette 55 kilogram kubar ve 5 kilogram toz esrar maddesi ele geçirdi.

JANDARMA EKİPLERİ

 

Jandarma ekipleri, yaptıkları üç ayrı operasyonda toplamda 209 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Söz konusu olaylardan sonra gözaltına alınan 8 şüpheli şahıstan 5'i sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler