Görüş Bildir

Kars'ta ışık ihlali kazaya neden oldu: 7'si çocuk 16 yaralı!

Kars-Erzurum karayolu üzerindeki kavşaktaki trafik kazası bu sabah yaşandı.Ali Gaffar Okkan Bulvarı üzerinden Kars Havalimanı'na giden Dursun Karslı yönetimindeki 36 M 0260 plakalı yolcu minibüsü ile Ankara’dan Kars’a akraba ziyaretine gelen Mehmet Demir yönetimindeki 06 DF 4269 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpmanın etkisiyleiki minibüste bulunan çoğu çocuk ve kadın 16 yaralı sağa-sola savruldu.

Kars'ta ışık ihlali kazaya neden oldu: 7'si çocuk 16 yaralı!

Kars'ta Havalimanı Kavşağı'nda iki minibüsün çarpışması sonucu sağa-sola savrulan 7'si çocuk 16 yaralı ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

MİNİBÜSLERDE SIKIŞTILAR

Yolcuların minibüslerde sıkıştığı kaza ardından adeta can pazarı yaşandı. Minibüsünde sıkışan sürücü Dursun Karslı ve yanındaki yolcu AFAD ile itfaiyenin çabaları sonucu kurtarıldı. Kazada yaralanan 7'si çocuk 16 kişi, ambulanslarla Harakani Devlet ile Üniversite Uygulama ve Araştırma Hastanelerine nakledildi.

KIRMIZI IŞIKTA GEÇMİŞ

Ankara’dan Kars’a yakınlarını ziyarete geldiklerini belirten sürücüsü Mehmet Demir, "Kavşakta Kars plakalı minibüs, kırmızı ışıkta geçtiği için bize çarptı" dedi.

DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi