Görüş Bildir

Kavgada 1 arkadaşını öldürdü, diğer arkadaşı ile birlikte 5 kişiyi yaraladı

Eskişehir'de iki grup arasında çıkan kavgada 23 yaşındaki Mustafa Tokyay, yanlışlıkla kendi arkadaşlarından 24 yaşındaki Yiğit Can Durgun'u bıçaklayarak öldürdü, diğer arkadaşı Volkan Bayrak'ı ve karşı gruptan da 4 kişiyi yaraladı.

Kavgada 1 arkadaşını öldürdü, diğer arkadaşı ile birlikte 5 kişiyi yaraladı
Olay saat 04.30 sıralarında Yenibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi Haller Gençlik Merkezi önünde meydana geldi. Mustafa Tokyay ile 2 arkadaşı yolda yürürken karşıdan gelen 4 kişilik grupla birbirlerine laf atma meselesinden tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda Mustafa Tokyay yanında taşıdığı bıçağı rastgele salladı. Olayda Tokyay'ın arkadaşları Yiğit Can Durgun ve Volkan Bayrak ile karış gruptan ise Hasan Ercan, Mehmet Oğuzhan Demir, Bürkan Demir ile Ufuk Terzi yaralandı. Mustafa Tokyay olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yakalandı.
Bıçakla yaralanan 6 kişi ambulanslarla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Yunus Emre Devlet ve Eskişehir Devlet hastanelerine kaldırıldı. Yaralılardan Yiğit Can Durgun tedavi altına alındığı Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde kurtarılamayarak öldü. 
Yetkililer, diğer 5 yaralının tedavisi sürdüğünü, gözaltına alınan Mustafa Tokyay'ın sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceğini bildirdi.
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi