Kayapınar’da bayram telaşı

Kayapınar Belediyesi, İlçe Kurban Bayramına hazırlıyor

Kayapınar’da bayram telaşı

“Temiz ve yaşanabilir bir ilçe için” mottosuyla temizlik çalışmalarını 7/24 sürdüren Kayapınar Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla ilçe merkezi genelindeki bulvar, cadde, sokak ve kaldırımları tazyikli su ile yıkıyor. Ayrıca temizlik ekiplerimiz, ilçedeki ibadethanelere yönelik temizlik çalışmasını da gerçekleştirdi.

Kayapınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, daha temiz bir çevre için kent genelinde bulvar, cadde, sokak ve kaldırımları temizleme ve yıkama çalışmalarını sürdürüyor.

Temizlik çalışmasını araç trafiği ve yaya yoğunluğunun seyrek olduğu gece saatlerinde yapan ekipler, ilçe merkezindeki tüm cadde ve kaldırımları baştan sona tazyikli su ile yıkadı.

Kayapınar Belediyesi, yaz ayları boyunca vatandaşların yoğun olarak kullandığı yerler başta olmak üzere kentin tüm bulvar, cadde ve sokak ve kaldırımları tazyikli su ile yıkamaya devam edecek.

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ İBADETHANELERDE TEMİZLİK YAPILDI

Kayapınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kaymakam ve Belediye Başkan V. Arif Karaman’ın talimatlarıyla ilçe genelindeki ibadethaneleri Kurban Bayramına hazırlıyor.

Bayram öncesi ilçede bulunan cami ve mescitlerin halılarını yerinde temizleyen ekipler, temizlik çalışmalarını devam ettiriyor.

Cami halılarını yerinde temizleyen ekipler, çalışmaları kırsal ve merkez ayrımı yapmadan sürdürüyor. Camilerin yanı sıra taziye evlerinde de temizlik çalışmalarını devam ettiren görevli personeller, belirlenen adresleri Kurban Bayramı'na hazırlıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz