Görüş Bildir

Kayıp eşi ve oğlunu arıyor

Uşak'ın Sivaslı ilçesinde oturan Recep Kaya, geçen hafta hastaneye gitmek için evden çıkan eşi ve oğlunu arıyor. Eşi ve oğlunun hayatlarından endişe duyduğunu belirten Kaya, gören ya da bilenlerin polisi aramasını istedi.

Kayıp eşi ve oğlunu arıyor
Sivaslı'ya bağlı Cinoğlu Köyü'nde yaşayan Recep Kaya, vatani görevini yaptıktan sonra bir yakınlarının aracılığıyla Hatay'dan 22 yaşındaki Rahime Kaya ile 5 yıl önce evlendi. Kaya çiftinin, şimdi 4 yaşında olan Ahmet Kaya adını verdikleri bir çocuğu dünyaya geldi. Eşiyle mutlu bir birliktelikleri olduğu belirtilen Kaya, rahatsızlanan eşi Rahime Kaya'yı geçen 9 Mart Pazartesi günü oğlu Ahmet ile birlikte Sivaslı Devlet Hastanesi'ne götürdü. Eşi muayene olurken ev ihtiyaçları için hastaneden ayrılan Recep Kaya, geri döndüğünde, eşinin buradan ayrıldığını öğrendi. Eve giden ancak eşini burada da bulamayan Recep Kaya, çocuğuyla birlikte Rahime Kaya'nın geri dönmemesi üzerine polise kayıp başvurusunda bulundu.
VATANDAŞLARDAN YARDIM İSTEDİ
Geçen zamana rağmen eşinden haber çıkmadığını söyleyen Recep Kaya, "Aramızda hiçbir sorun yoktu. Bir hafta önce rahatsızlandı. Ben de hastaneye götürdüm. Eşimi hastaneye bıraktıktan sonra ilçenin pazarı olduğu için ben çarşıdan alışverişi yaparak geri döneyim dedim. İşimi bitirip hastaneye geri döndüğümde eşim ve oğlum yoktu. Doktora muayene olmuş tahlillerini de vermiş ondan sonra da hastaneden ayrılmış. Nereye gitti, neden gitti anlamış değilim. Sivaslı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulundum ama bir sonuca ulaşamadım. Eşimin Hatay'daki ailesini ve yakınlarını da aradım onlarda haberlerinin olmadığını söyledi. Eşimden ve çocuğumdan bir haftadır haber alamıyorum. Eşimi ve çocuğumu gören veya yerini bilenlerin en yakın polis merkezine giderek ihbarda bulunmalarını istiyorum. Eşimin ve çocuğumun hayatından endişe ediyorum" dedi.
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi