Kayseri'de iki araba kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 7 yaralı!

Kayseri'de iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

Kayseri'de iki araba kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 7 yaralı!


Kaza, saat 08.30 sıralarında Kayseri-Sivas karayolunun 7'nci kilometresinde meydana geldi. Sivas'tan Kayseri yönüne seyreden Selim Dede'nin kullandığı 60 HE 539 plakalı araba, bilinmeyen bir nedenle sürücünün kontrolünden çıktıktan sonra refüjü aşıp karşı yöne geçti. 

2 KİŞİ ÖLDÜ, 7 KİŞİ YARALANDI!

Bu esnada, Kayseri'den Sivas yönüne giden Nazif Ateş'in kullandığı 38 NF 502 plakalı araba ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada Ateş'in kullandığı arabada bulunan 65 yaşındaki Fadime Ateş ve Selim Dede'nin yönetimindeki arabada bulunan 12 yaşındaki Yusuf Dede öldü. İki otomobilin sürücüleri ile Sema Nur ve Elif Dede, Hatice Aşer, Fatma Turhan ve Fadime Kocadağ ise yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Kayseri'deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınırken sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.

ARABALAR HURDAYA DÖNDÜ!

Bu arada, kaza nedeniyle hurdaya dönen arabaların bagajlarındaki poşetlenmiş kurban etleri ve plastik bidonlardaki turşular da yola saçıldı. Savcının olay yerindeki incelemesinin ardından itfaiye ve belediye ekipleri yolu temizledi.

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz