Kayseride uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu yakalanan 1 kişi, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklandı.

Kayseride uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu yakalanan 1 kişi, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklandı. Çalışmada ayrıca, ruhsatsız silah bulundurma suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi de yakalandı.

UYUŞTURUCU KULLANIMI

Kayseri'de polisinuyuşturucu madde bulunduran, kullanan ve ticaretini yapanlara yönelik yaptığı çalışmalarda, Kocasinan ilçesi Serçeönü Mahallesi'nde A.M.Ş., T.Y. ve S.K. bir otomobilde yakalandı. A.M.Ş.’nin üzerinden ve araç içerisinden toplam 6 paket halinde satışa hazır 15,80 gram metamfetamin maddesi ile uyuşturucu madde paketlenmesinde kullanıldığı değerlendirilen rulo halinde alüminyum folyo ele geçirildi. S.K.’nin üzerinde ise alüminyum folyo içerisinde 0,20 gram metamfetamin maddesi bulundu. T.Y. ve S.K. hakkında 'Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak' suçundan işlem yapılarak T.Y. salıverilirken, S.K.'nin 'Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma' suçundan yakalama müzekkeresi ile arandığı ve hakkında 1 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi.

Bu kişi, Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğine teslim edildi. A.M.Ş. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz