Görüş Bildir

Kaza yapan sürücünün "ölmek istemiyorum" feryadı

Bursa'da köprü inşaatından şarampole uçan otomobildeki 4 kişi yaralandı. Devrilip ters dönen aracın altında kalan sürücü 26 yaşındaki Ferit Karabayır, kendisini kurtarmaya çalışan itfaiye ekiplerine "Abi ne olur çabuk kurtarın, çok korkuyorum, ölmek istemiyorum" diye feryat etti.

Kaza yapan sürücünün
Kaza Merkez Nilüfer ilçesi İzmir Yolu üzerinde saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bulunan bir gece kulübünde eğlenen Ferit Karabayır, 23 yaşındaki Gizem Sütbakan, 22 yaşındaki Meltem Diltemiz ve Fatoş Kahrıman, 16 LMF 55 plakalı otomobil ile Görükle Mahallesi’ne gitmek için yola çıktı. Ertuğrulkent Mahallesi’nde yapılan köprü inşaatının yanına geldiklerinde iddiaya göre aşırı hız yapan sürücü Ferit Karabayır, virajı dönmek istediği sırada, direksiyon kontrolünü yitirdi. Bariyerlere çarparak takla atan otomobil, şarampole yuvarlanarak ters döndü. Aracın arkasında bulunan ve kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Gizem Sütbakan, Meltem Diltemiz ve Fatoş Kahrıman kazayı gören diğer sürücüler tarafından otomobilden çıkarıldı.


KURTARMA OPERASYONU
Sürücü Ferit Karabayır ise ters dönen otomobilin altında kaldı. Haber verilmesiyle gelen itfaiye ve UMKE ekipleri kurtarma çalışması başlattı. Acılar içinde kıvranan Karabayır, "Abi ne olur çabuk kurtarın, çok korkuyorum, ölmek istemiyorum" diye bağırdı. Ters dönen otomobilin aşağıya kaymaması için İtfaiye ekipleri aracı halatla bağlayıp yaklaşık yarım saat süren çalışmaların ardından sıkıştığı yerden Ferit Karabayır'ı kurtardı. 
Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Ferit Karabayır 112 Acil Servis Ambulansı ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Fatoş Kahrıman, Ferit Karabayır’ın ambulansa taşınması sırasında sinir krizi geçirerek, "Ölmedin, biliyorum. Bırakın beni, ben de onunla gideceğim. Beni de onunla götürün" diye ağladı. Gizem Sütbakan, Meltem Diltemiz ve Fatoş Kahrıman, götürüldükleri  Çekirge Devlet Hastanesi ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedaviye alındı. 

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi