Kermes geliriyle öğrencilere ayakkabı ve elbise aldılar

Diyarbakır Özel Nil Koleji Okul Aile Birliği, Milli Eğitim'e bağlı Kayapınar İlköğretim Okulu’ndaki fakir öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Kermes geliriyle öğrencilere ayakkabı ve elbise aldılar

Diyarbakır Özel Nil Koleji Okul Aile Birliği, Milli Eğitim'e bağlı Kayapınar İlköğretim Okulu’ndaki fakir öğrenciler yararına kermes düzenledi. Özel Nil Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Hilal Çiftçi ve üyeler, kermesten elde ettikleri gelirle yardıma muhtaç öğrencilere ayakkabı ve elbise aldı.

        Çiftçi başkanlığındaki heyetin Kayapınar İlköğretim Okulu’nu ziyareti sırasında duygulu anlar yaşadı. Ayakkabı ve elbiseler öğrencilere teslim edildi. Özel Nil Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Ali Pehlivan, Okul Aile Birliği’nin önemli bir hizmete imza attığını söyledi. Fedakarca bir çalışmanın sergilendiğini söyleyen Pehlivan, çalışmalarından dolayı aile birliğine teşekkür etti. Paylaşmanın önemli olduğuna vurgu yapan Pehlivan, “Sizlerin bizlere verdiği tüm destekleri eğitime destek olarak değerlendiriyoruz. Ve bundan sonrada değerlendirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz