Görüş Bildir

Kısmetse Olur 4 Nisan neler oldu! Kaçıranlar için entrika dolu Kısmetse Olur son bölüm detayı

Kısmetse Olur 3 Nisan eleme akşamı heyecanını kaçıranlar için özel haberimiz. Kanal D Kısmetse Olur 3 Nisan Pazar akşamı kim elendi? kısmetse olur 4 nisan, emre gül, kısmetse olur 3 nisan, kısmetse olur 4 nisan fragmanı gibi detaylar haberimizde

Kısmetse Olur 4 Nisan neler oldu! Kaçıranlar için entrika dolu Kısmetse Olur son bölüm detayı

Kısmetse Olur 3 Nisan eleme akşamı heyecanını kaçıranlar için özel haberimiz. Kanal D Kısmetse Olur 3 Nisan Pazar akşamı kim elendi?  kısmetse olur 4 nisan, emre gül, kısmetse olur 3 nisan, kısmetse olur 4 nisan fragmanı gibi detaylar haberimizde

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı yapılan oylama sonucunda belli oldu. Kısmetse Olur evinde 10.000 TL alarak evin birincisi olmaya hak kazanan aday Nur oldu. Kısmetse Olur evine veda isim ise Ali oldu.

Kısmetse Olur evinin halk oylaması sonucu koruma altına alınan erkek adayı ise Semih Kurtulmuş olmuştu.Damat adaylarının koruma altına aldığı isim Melis, gelinler evinin koruma altına aldığı isim ise Tankut oldu.

Kısmetse Olur evinde 10.000 TL alarak evin birincisi olmaya hak kazanan aday Nur oldu. Kısmetse Olur evine veda isim ise Ali oldu.

KISMETSE OLUR EMRE GÜL KİMDİR?

Kısmetse Olur evine Ali Sundu'nun elenmesiyle birlikte yeni bir damat adayı katıldı. 24 yaşında olan Emre Gül inşaat işinde çalışıyor. Aynı zamanda modellik yapan Emre Gül kime talip olduğunu açıkça ortaya koydu. Emre Gül Kısmetse Olur evinde Melis Buse Betkayan 'a talip oldu.

1 NİSAN ŞAKASI HERKESİ KORKUTTU!

Kısmetse Olur'da adaylara yapılan 1 Nisan şakası herkesin yüreğini ağzına getiriyor!

Kısmetse Olur'da şok gelişme! Evden ayrılacak olan adayların ismi açıklanıyor ve büyük bir şok yaşanıyor! Hafta içi her gün ekrana gelen Kısmetse Olur yeni bölümde sürpriz bir karar alınıyor.

Melis, Semih,Tankut ve Adnan evden ayrılıyor mu? Kısmetse Olur evinde evlenecekleri kimse olmadığını belirten yarışmacalar, Kısmetse Olur evine veda mı edecekler?

HAZAL VE EMRE ARASINDA GERİLİM!

Emre ve Hazal'ın annesi Kısmetse Olur'a geliyor! Aile büyükleri bu ilişki hakkında ne yorum yapacaklar? Hazal ve Emre ilişkisinde aileler devreye giriyor!

Emre, dekolte yüzünden tartıştığı sevgilisinin gönlünü almak için ona mektup yazdı.

Hazal'ın kendisiyle dalga geçmesine sinirlenen Emre, mektubu yırttı.

Emre'nin tavrıyla şoke olan Hazal sinir krizi geçirdi.

Kısmetse Olur Başvuru Formu

Lütfen okuyun!

"KISMETSE OLUR" programına gelen başvuru formlarındaki tüm yazı ve fotoğraflar formu gönderen kişinin sorumluluğundadır. Başvuru formunu dolduran kullanıcılar, başvuru sahibinin kendisi olduğunu kabul ve beyan etmiştir. Kişinin izni olmaksızın yapılan başvurulardan Kanal D sorumlu değildir.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir