Kız Kaçırma çatışması!

Şanlıurfa'da, amca çocukları arasında kız kaçırma nedeniyle çıkan; tabanca, tüfek ve bıçakların kullanıldığı kavgada 1 kişi yaralandı, 5 kişi gözaltına alındı.

Kız Kaçırma çatışması!

Olay, öğle saatlerinde Sancaktar Mahallesi 1008'inci sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Balıkhan 3 ay önce amcası Hikmet Balıkhan'ın kızı Berivan'ı kaçırdı. Mersin'e yerleştiği ileri sürülen ve bir daha izine ulaşılamayan gençlerin kaçmalarının ardından aileleri arasında husumet başladı. Bugün öğle saatlerinde; kaçan Ahmet ve Berivan Balıkhan'ın aileleri arasında tartışma çıktı.

İKİ AİLE FERTLERİ

Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında taraflar tabanca ve tüfekle ateş edip, birbirine bıçakla saldırdı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polisler, kavga sırasında bıçakla karın bölgesinden yaralanan İsmail Balıkhan'ı ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderdi. Olaya ilişkin inceleme başlatan polis, kavgaya karıştığı saptanan Hikmet, İsmet, Kenan, Hilmi ve İsmail Balıkhan'ı gözaltına aldı. Kavga sırasında ateşlenen tüfek ve tabancaya ise ulaşılamadı. Polis, yeni bir kavga ihtimaline karşı mahallede güvenlik önlemlerini artırdı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler