Görüş Bildir

Kızının gözü önünde kocasını bıçakladı!

Sultanbeyli’de Şeref Kaya isimli şahıs, tartıştığı eşi Mensure Kaya’yı 5 yaşındaki çocukları Berfin’in gözleri önünde defalarca bıçakladı.

Kızının gözü önünde kocasını bıçakladı!

Vücudunda 11 derin bıçak yarası tespit edilen Kaya, hayati tehlikeyi atlatamadı. Olaya şahit olan küçük Berfin ise, “Çok korktum. Annem hastaneye gitti.” dedi.

Olay, Mehmet Akif Mahallesi Halikarnas Sokak Numara 7’de bulunan apartmanda meydana geldi. İki ay önce taşınan 3 çocuklu Kaya ailesinin oturduğu evde baba Şeref Kaya ile anne Mensure Kaya tartışmaya başladı. Şeref Kaya’nın eline bıçak alması üzerine Mensure Kaya komşularına sığınmak için dışarı çıktı. Ancak Şeref Kaya, apartman merdivenlerinde yakaladığı eşini defalarca bıçakladı. Olay sırasında ailenin 5 yaşındaki kızı Berfin de yaşananlara şahit oldu. Olayın ardından Şeref Kaya kaçtı. Polis, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Kanlar içerisinde yerde yatan Mensure Kaya ise önce özel bir hastaneye, ardından da Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyata alınan ve vücudunda 11 derin bıçak yarası bulunan Mensure Kaya’nın hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi.

‘BABAM ANNEMİ BIÇAKLADI, ÇOK KORKTUM’

Bu arada küçük Berfin, “Annem ile babam kavga etti. Babam annemi bıçakladı, annem hastanede. Çok korktum.” diyerek olayı anlattı.” yaşadıklarını anlattı.

Komşuları da, “Bağırma üzerine dışarı çıktık. Komşumuz Mensure kaçmaya çalışıyordu, kocası da peşinden geldi. Komşuya sığınıp canını kurtaracaktı ancak eşi tarafından defalarca bıçaklandı. Kanlar içerisinde kalan komşumuz hastaneye kaldırıldı.” şeklinde konuştu.

Öte yandan, Mensure Kaya’nın daha önce de eşinden şiddet gördüğü, birçok defa polise başvurarak koruma talebinde bulunduğu belirtildi. Koruma kararı çıkan Mensure Kaya’nın buna rağmen boşanma davası açmadığı eşiyle aynı evde yaşadığı öğrenildi.

Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

CİHAN

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi