Görüş Bildir

Kocaeli Gebze'de son dakika kaza! Katliam gibi kaza da aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti

Katliam gibi kaza da aynı aileden 6 kişi yaşamını yitirdi. Kocaeli'de, Anadolu Otoyolu'nda tır'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi akabinde karşı yöne geçmesi ile adeta korku dolu anlar yaşandı. Tır'ın otomobil, 2 cip ve panelvana çarpması sonucu aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti.

Kocaeli Gebze'de son dakika kaza! Katliam gibi kaza da aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti

Katliam gib kaza da aynı aileden 6 kişi yaşamını yitirdi. Kocaeli'de, Anadolu Otoyolu'nda tır'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi akabinde  karşı yöne geçmesi ile adeta korku dolu anlar yaşandı. Tır'ın otomobil, 2 cip ve panelvana çarpması sonucu aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Anadolu otoyolu Ankara yönünde seyreden tır, Muallimköy mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek otomobil, 2 cip ve panelvana çarptı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada ilk belirlemelere göre aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti.

Araçlara sıkışan 3 yaralı, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Yaralılar, sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Öte yandan kaza nedeniyle trafiğe kapanan otoyolun İstanbul istikametinde ulaşım D100 karayolu ve yan yollardan sağlanıyor.

KARTEPE'DE DE ZİNCİRLEME KAZA OLMUŞTU

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, D-100 karayolu İbrikdere mevkisi İstanbul istikametinde seyreden Yusuf Peltek idaresindeki 54 LK 644 plakalı çelik profilyüklü tır, Halil Turgut'un kullandığı 34 JG 5228 plakalı tırla çarpıştı.

Kazaya Muhammet Emin Uysal idaresindeki 78 DB 201 plakalı otomobil, Murat Demiroğlu yönetimindeki 54 TD 449 plakalı hafif ticari araç ve FatihAydın'ın kullandığı 01 EZK 45 plakalı tır da karıştı.

Kazada tırın şoför mahallinde sıkışan Peltek'i, olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri kurtardı.

Ambulansta ilk müdahalesi yapılan Peltek, daha sonra Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle yaklaşık bir saat duran karayolunun İstanbul istikametindeki trafik akışı, araçların yoldan kaldırılmasının ardından yeniden sağlandı. Kaynak : AA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir