Konya'da Feci Kaza: 13 yaralı

Konya’da otel personelini taşıyan minibüs ve hafif ticari araç çarpıştı. Meydana gelen kazada 1’i ağır olmak üzere 13 kişi yaralandı.

Konya'da Feci Kaza: 13 yaralı

Kaza, saat 06.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Sivaslı Ali Kemal Caddesi ile Yaka Caddesi'nin birleştiği kavşakta meydana geldi. İddiaya göre bir otelin personelini taşıyan 41 yaşındaki Mesut Demirbaş idaresindeki 42 C 0214 plakalı minibüs Sivaslı Ali Kemal Caddesi üzerinden Beyşehir Çevreyolu istikametine seyir halindeyken Yaka Caddesi'nden gelen 54 yaşındaki Mehmet Okutan idaresindeki 06 AL 5272 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle birlikte içinde 12 yolcusu bulunan minibüs 15 metre kadar sürüklendikten sonra bir işyerine çarpıp kaldırım üzerinde durdu. Kazada minibüsün sürücüsü ile 12 yolcusu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Yaralılar ambulanslara alınarak kent merkezindeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Belinden yaralanan genç bir kız ise araçtan çıkartılırken gözyaşlarına hakim olamadı. Genç kız sedyeye alındığı sırada, "Belim çok acıyor. Ne olur beni bayıltın.

Dayanamıyorum." diye gözyaşı döktü. Tedavi altındaki yaralıların birinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz