Görüş Bildir

Koyun otlatma kavgası: 10 yaralı

Aksaray'da çobanlarla çiftçilerin koyunların otlaması yüzünden çıkan kavga tarladan hastaneye kadar sürdü. Kavgada 10 kişi yaralanırken, hastanedeki güvenlik kameraları olay anını saniye saniye kaydetti.

Koyun otlatma kavgası: 10 yaralı
Aksaray merkeze bağlı Cankıllı Köyü'nde oturan Mikail Yeni (22) ve akrabası İsmail Yeni(24), bugün sabah saatlerinde koyunlarını komşu köy olan Çekiçler Köyü'nde otlattığı sırada, iddiaya göre hayvanlardan bazıları Hasan Ergün (44) ve Bilal Ergün'ün (52) tarlasına girdi. O sırada tarlada çalışan Hasan Ergün, Bilal Ergün ve yanında bulunan İbrahim Ergün (21), Hamza Ergün (22), İbrahim Ergün (41) tepki gösterdi.
İddiaya göre iki grup arasında çıkan kavganın ardından dövülen Mikail Yeni ve İsmail Yeni, kendi köylerine döndü. Ardından yakınları tarafından Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu sırada diğer grup da, sağlık raporu alıp şikayette bulunmak için aynı hastaneye geldi. Ergün grubundaki 5 kişi, hastane kantinin önünde Mikail ve İsmail Yeni'nin yakınları Hacı Ali Yeni (50), Eyüp Yeni (30), Ali Yeni (42) ile karşılaştı. İki grup arasında burada çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İki grup kantindeki taburelerle birbirlerine saldırdı. Kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik güçlerinin müdahalesiyle sona eren ikinci kavgada ise 8 kişi yaralandı. Yaralılar, hastanede tedavi altına alındı. Yaralıların tedavisinin ardından gözaltına alınacağı belirtildi.
DHA
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi