Küçük Lana kayıp köpeği 'Roni' için ağlıyor

Nevşehir’in Avanos ilçesinde annesiyle birlikte yaşayan Gürcistanlı 10 yaşındaki Lana Ketelitze, kaybettiği köpeği 'Roni' için gözyaşı döküyor. Her yerde köpeğini arayanLana,biriktirdiği tüm harçlığını köpeği bulup getirenlere vereceğini söyledi.

Küçük Lana kayıp köpeği 'Roni' için ağlıyor

Gürcistan’dan annesi Mari Ketelitze ile birlikte, Nevşehir’in Avanos ilçesi Yukarı Mahalle'ye yerleşen ve bir süredir burada yaşayan Lana,9 aylıkCocker cinsi erkek köpeği beslemeye başladı. Köpeğini çok seven küçük kız,okulda bile yanından ayırmadı. 2 gün önce yine köpeğiyle beraber gezmeye çıkan Lana, burada köpeğini kaybetti.
Lana'nın annesi kızının sürekli ağlamasınedeniyle köpek içinkayıp ilanı verip, 'Bu afişteki köpeğimi gördünüz mü ?' afişleri bastırdı. Lana, gözyaşları içinde her yerde köpeğini aradı ancak bulamadı.Küçük kız, yaş gününde ortadan kaybolan köpeğini bulanlara tüm harçlığını vereceğini söyledi. Köpeğinin tüm belgelerinin eksiksiz olduğunu ve özel mamayla beslenerek, ilaç aldığını ifade eden Ahmet Ergün Ortaokulu 5’inci sınıf öğrencisi Lana, gözyaşları içinde şunları söyledi: “Cocker cinsi 9 aylık köpeğim kayboldu. Adı Roni. Onu çok seviyorum. Köpeğimin pasaportu da var. Onu bulabilmek için afişler yaptırdım. Lütfen köpeğimi görenler arasın. Köpeğimi bulanları ödül olarak ne isterlerse veririm. Biriktirdiğim harçlıklarımı vereceğim. Köpeğim özel mama yiyordu. Hatta hasta olduğu için, ilaç kullanıyordu. Eğer o ilaçları kullanmazsa, köpeğim ölür. Bu köpek benimle beraber sürekli okula gelirdi. Köpeğim yanımda olduğu için, o zamanlar çok mutluydum ama artık hep ağlıyorum. Köpeği gören ya da bulan olursa, lütfen arasın veya getirsin.”

Kaynak: DHA