Kuyu, mezarları oldu!

Baskil ilçesine bağlı bir köyde baba ve iki oğlu, çalışmak için gittikleri bahçelerindeki su kuyusunda ölü bulundu

Kuyu, mezarları oldu!

Elazığ'ın Baskil ilçesine bağlı bir köyde baba ve iki oğlu, çalışmak için gittikleri bahçelerindeki su kuyusunda ölü bulundu.

Situşağı köyünde yaşayan Şirizan Balin (71) ile oğulları Bahri (35) ve Vahap Balin (44), dün gündüz saatlerinde çalışmak için köyün yaklaşık 1 kilometre ilerisindeki bahçelerine gitti.

                                 

Babası ve ağabeylerinin gece saatlerine kadar eve dönmemesi üzerine kontrol amacıyla bahçeye giden Serpil Balin, yakınlarını bulamayınca durumu köy sakinlerine ve Malatya'da yaşayan ailenin diğer fertlerine bildirdi.

ÜÇ CESET FARK EDİLDİ

Bahçede yapılan aramada, Balin ailesinin 3 ferdinin cesedi su kuyusunun içinde bulundu. Elazığ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerince kuyudan çıkarılan cesetler, otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaklaşık 2,5 metre çapında ve 17 metre derinlikte olan kuyunun, 8 metresinin suyla dolu olduğu belirtildi. Baba ve oğullarının, su kuyusunun üstünü ve çevresini düzenlemek amacıyla hazırladıkları harcın da bahçede durduğu gözlendi. Balin ailesinin 3 ferdinin ölüm nedeninin araştırıldığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz