Görüş Bildir

Lokantada hesap kavgası: 7 yaralı

Gaziosmanpaşa'da bir restoranda, hesabın fazla geldiğini iddia eden grup ile mekan çalışanları arasında silahlı ve bıçaklı kavga çıktı. Kavgada 1'i ağır 7 kişi yaralandı.

Lokantada hesap kavgası: 7 yaralı
Olay, dün akşam 23.00 sıralarında Gaziosmanpaşa, Küçükköy, Cengiztopel Caddesi üzerinde bulunan bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre, restorana gelen bir grup arkadaş alkol alıp yemek yedikten sonra hesabı istedi. Garsonun getirdiği hesabı fazla bulan grup ile çalışanlar arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede de silahlı-bıçaklı kavgaya dönüştü.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Olay sonrası, Orhan Taştekin (34), Cevdet Şit (48), Veysi Ateş (28), Abdullah Dağdana (33), Rasim Oktar ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri olay yeri ve çevresine güvenlik şeridi çekerek inceleme yapıp delil topladı. 7 yaralıdan 5'i ambulansla Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, 1'i Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, 1'i de Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

"ARKADAN SİLAH SESLERİ GELDİ"

Olayın görgü tanığı Bayram Güler, "Arkadan silah sesleri geldi. 7 kişilerdi herhalde. 2-3 kişi silah sıkarak birkaç kişiyi vurdu. Bir tanesi düştü. Diğeri de sokağın arasından silah sıkarak gitti. Polisler geldiği halde çatışma devam ediyordu. Ambulanslar kısa sürede geldi. 7 yaralıyı da hastaneye götürdü" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi