Görüş Bildir

Madde bağımlısı genç, ailesini rehin aldı

Şanlıurfa'da 18 yaşındaki madde bağımlısı Uğur P. uyuşturucu almak için ailesinden istediği parayı alamayınca ailesini rehin aldı.

Madde bağımlısı genç, ailesini rehin aldı

Uzun namlulu tüfekle etrafa rastgele ateş eden genç, bir süre polislerin eve yaklaşmasın engelledi. Özel hareket ve çevik kuvvet polisinin psikolog eşliğinde müdahale ettiği olayda, gerginlik çıkaran genç, ailenin yardımı ile polis tarafından gözaltına alındı.

Hızmalı mahallesinde 20.30 sıralarında meydana gelen olay iddiaya göre şu şekilde gelişti: Uyuşturucu bağımlısı Uğur P. Babasından para istedi. Babanın bu isteğe olumsuz yanıt vermesi üzerine genç babası ile tartışmaya başladı. Tartışmanın uzaması üzerine Madde bağımlısı genç evde bulunan yengesini, babasını ve yeğenini rehin aldı. Etrafa rastgele ateş etmesi üzerine çevre sakinleri olayı polise bildirdi.

Kısa sürede çok sayıda çevik kuvvet, özel hareket ve asayiş ekibi olay yerine sevk edildi. Genç, polisin eve yaklaşmaması için ara ara dama çıkarak etrafa ateş açtı. Uzun uğraşlar sonucunda polis, psikolog nezaretinde ailenin yardımı ile genci gözaltına aldı. Gözaltı sırasında polise yardım eden ailesine direnen genç yaralandı.

Mahallede terör estiren gencin daha önce de uyuşturucu kullanımı ve satışı hakkında sabıka kaydının olduğu öğrenildi.

CİHAN

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi