Mardin'de 4 bin 170 adet ecstacy hap ele geçirildi

Mardin ve Kilis Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 2 kişi gözaltına alındı

Mardin'de 4 bin 170 adet ecstacy hap ele geçirildi

Mardin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, ''Bazı şahısların Kilis'ten alacakları yüklü miktardaki uyuşturucu maddeyi doğu illerinde satacakları'' yönündeki ihbarı değerlendiren Mardin ve Kilis Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli iki kişiyi takibe aldığı bildirildi.

Şüpheliler 2 araç ile seyir halindeyken, araçlardan birinin Deli Osman köyü mevkisinde durdurulduğu belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

4 BİN HAP ELE GEÇİRİLDİ

''İkinci araç ise diğer aracın yakalandığını görerek Kilis istikametine doğru dönerek kaçmaya başladı. Polis ekipleri, aracın peşine gidildiği esnada aracın içerisinde bulunan bir şahsın yolun kenarına naylon poşet içerisinde bir şeyler attıkları görüldü. Ekiplerce yapılan aramada poşet içerisinde 4 bin 170 adet uyuşturucu ve uyarıcı nitelikli ecstacy hap bulundu. Bunun üzerine takibini sürdüren polis diğer aracı Sabunlu Dere mevkisinde durdurdu. Olayla ilgili araç sürücüleri E.Ş ve S.B ile araçta bulunan U.T, F.T, M.C ve B.B'nin gözaltına aldı. Gözaltına alınan 6 kişiden E.Ş ve U.T emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.''

Kaynak: Diyarbakır Söz