'Melek' erkek çıkınca...

Geçen yıl evlenen Levent ve Yasemin Özkan çiftinin kaderi, Yasemin Özkan'ın bir otelde işe başlayıp sık sık mesaiye kalması eşi Levent üzerinde şüphe uyandırmaya başladı. Telefonunda kayıtlı Melek isimli kişiyi arayıp bir de erkek çıkınca çılgına dönen genç adam eşini 5 yerinden bıçakladı.

'Melek' erkek çıkınca...

2014 yılı Ocak ayında evlendikten sonra ev kadını olan Yasemin Özkan bir süre sonra sıkılarak tekrar çalışmak için bir otelde işe girdi. İşe girdikten sonra da sık sık mesaiye kalan Yasemin Özkan'dan şüphelenen Levent Özkan, eşinin telefon rehberinde bulunan Melek isimli kişiyi arayıp karşıdakinin de erkek olduğunu öğrenince çılgına döndü.

SUSTALIYLA DEFALARCA BIÇAKLADI

Geçen 15 Mayıs günü konuşmak için Emek Mahallesi'ndeki parkta buluşan çift, 'aldatma' konusunda tartışarak tekrar kavga etti. Levent Özkan'ın 'Beni aldattın' sözleri üzerine Yasemin Özkan, sinirlenerek 'Seni aldattım' karşılığını verdi. Bunun üzerine Levent Özkan yanındaki sustalı bıçakla eşini 5 kez bıçaklayıp kaçtı. Yasemin Özkan hastaneye götürülürken, teslim olan Levent Özkan tutuklandı.

SAÇIMI ÇEKİP BIÇAKLADI

Hakkında 'Yakın akrabayı öldürmeye teşebbüs' suçundan ömür boyu hapis istemiyle Antalya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan Özkan, eşinin 'Seni aldattım' sözü üzerine bıçakladığını söyledi. Yasemin Özkan ise, aldatmadığı halde eşinin 'Aldattın' diyerek iftira attığını ileri sürdü. Olay günü de bu nedenle tartıştıklarını söyleyen Yasemin Özkan, "Saçımı çekip diğer eliyle defalarca bıçakladı" dedi.

"ESKİ EŞİNİN İSTEĞİYLE EVİME ALDIM"

Duruşmada Yasemin Özkan'ı evine alan Meryem Ş. de tanıklık yaptı. Meryem Ş., "Yasemin Özkan'ın ilk eşi, çalıştığım otelde şefimdir. Şefim eski eşinin şimdiki kocasından ayrılacağını ve kalacak yeri olmadığını söyledi, 'Sende kalabilir mi?' diye sordu. Kabul ettim. Yasemin Özkan ilk eşinden kızıyla evimde kalmaya başladı. Bana geldiklerinde hem Yasemin'in, hem de çocuğunun vücudunda morluklar vardı" diye konuştu. Levent Özkan ise şahidin yalan söylediğini öne sürdü.

Dava, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

Kaynak: DHA