Melikgazi Belediye Başkanı: Bize davulcu şikayeti yapmayın

Kayseri’nin Melikgazi ilçesi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ramazan ayında davulcuların mahalle aralarında düzensiz ve rastgele dolaştıkları yönünde şikayetleri üzerine, "Hiçbir kişi veya grubu mahalle davulcusu olarak görevlendirmedik. Bu nedenle şikâyetlerinizi belediyeye yapmayınız" dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı: Bize davulcu şikayeti yapmayın

Başkan Memduh Büyükkılıç, Ramazan Ayı’nın gelmesi ile birçok kişinin Başbakanlık İletişim Merkezi'ni (BİMER), telefon, e-mail yoluyla veya şahsen belediyeye, yaptıkları şikayette davulculardan yakındıklarını söyledi. Ramazan Ayı içerisinde sahur vakti için davulcuların rastgele ve düzensiz olarak mahallelerde dolaştıklarını, bu nedenle desık şikayet aldıklarını kaydeden Büyükkılıç, şöyle konuştu:
"Melikgazi Belediyesi olarak hiçbir kişiyi veya grubu mahalle davulcusu olarak görevlendirmedik. Belediye Zabıta Müdürlüğümüzce de böyle bir çalışma veya organizasyon yapılmamıştır. Bu nedenle şikayetlerinizi belediyeye yapmayınız. Belediye bu konuda hem görevli hem de yetkili değil. Yetkilerimizin dışında olan bir duruma bir şey yapamayız.Şikâyetler ilgili kurumlara yapılmalı."

Kaynak: DHA