Merkezefendi'de halka fesleğen dağıtıldı, mesir macunu saçıldı

Denizli'nin merkez Merkezefendi İlçesi'nde düzenlenen tıp günlerinde, halka 50 bin fesleğen dağıtıldı, ayrıca mesir macunu saçıldı.

Merkezefendi'de halka fesleğen dağıtıldı, mesir macunu saçıldı
Merkezefendi Belediyesi, kentte Tıp Günleri etkinliği düzenledi. Merkezefendi Belediyesi önünde, vatandaşlara 50 bin fesleğen dağıtıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı AK Partili Muhammet Subaşıoğlu, amaçlarının sağlıklı bir ilçe yaratmak olduğunu belirterek, "Merkezefendi Belediyesi olarak Merkezefendi anmayı da içinde barındıran Tıp Günleri'nin ikincisi yapıyoruz. Yeni kurulan belediye olarak yolun başlangıcında yol haritası belirledik. Belediyenin adını Merkezefendi'den alması nedeniyle sağlıklı ilçe olarak yola çıktık. İki yıl boyunca ilçede sağlığa ve spora büyük yatırımlar yaptık" dedi.
Konuşmanın ardından Başkan Subaşıoğlu ve diğer protokol üyeleri, platformdan vatandaşlara mesir macunu saçtı. Macunu kapmaya çalışan vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu. Kabalalığın içindeki iki kişi, şemsiye açarak daha fazla macun kapmaya çalıştı. Protokol üyeleri, daha sonra vatandaşlara fesleğen de dağıttı. Merkezefendi Belediye binası önünde düzenlenen ikinci tıp günlerine, Başkan Subaşıoğlu, Kaymakam Şükrü Görücü, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: DHA