MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin anjiyo sonrası genel sağlık durumu nasıl! Bahçeli'niin doktorlarından açıklama

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi'ndeki Anadolu Sağlık Merkezi'nde dün ameliyat olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tedavisi sürüyor. Ziyaret için hastaneye gelenler Bahçeli'yi göremedi, doktorlardan bilgi aldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin anjiyo sonrası genel sağlık durumu nasıl! Bahçeli'niin doktorlarından açıklama

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi'ndeki Anadolu Sağlık Merkezi'nde dün ameliyat olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tedavisi sürüyor. Ziyaret için hastaneye gelenler Bahçeli'yi göremedi, doktorlardan bilgi aldı.

Devlet Bahçeli dün Anadolu Sağlık Merkezi'nde mitral kapak replasmanı ameliyatı oldu. Devlet Bahçeli'nin kalp kapakçığına müdahale edilirken, en az 3 gün istirahat etmesi bekleniyor. Bahçeli 2004 yılında da ameliyat olmuş, tıkalı 4 damarına müdahale edilmiş, mitral kapak operasyonu gerçekleştirilmişti.

Bahçeli'nin tedavi gördüğü hastane sabahın erken saatlerinden itibaren ziyaretçi akınına uğradı. MHP Genel Başkan Yardımcıları Şefkat Çetin ve Atilla Kaya, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ile partililer ziyaret için hastaneye geldi. Hastane yetkilileriyle görüşen MHP'liler, Bahçeli'nin yattığı servise alınmayınca sağlık durumu hakkında bilgi aldıktan sonra hastaneden ayrıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler