Görüş Bildir

Misafir gittiği evde ölen gence uyuşturucuyu ev sahibi enjekte etmiş

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde misafirliğe gittiği evde ölen 25 yaşındaki Haydar Bedir'e uyuşturucuyu, ev sahibi 55 yaşındaki Kenan S.'nin enjekte ettiği ortaya çıktı.

Misafir gittiği evde ölen gence uyuşturucuyu ev sahibi enjekte etmiş
Haydar Bedir, 29 Mart Pazar günü akşam saatlerinde Şahin Mahallesi Sait Polat Bulvarı'ndaki Kenan S.'nin evine misafirliğe gitti. İddiaya göre birlikte uyuşturucu madde kullanan Bedir ve S., bir süre sonra kendinden geçerek bayıldı. Pazartesi günü öğleden sonra kendine gelen Kenan S., Haydar Bedir'i uyandıramayınca, 112 Acil Servis'i arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından öldüğü belirlenen Bedir'in cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, evde yapılan incelemede uyuşturucu madde alımında kullanılan sulu nargile diye bilinen pet şişe düzeneği bulundu.
KOLU ALÇILIYDI
Olayla ilgili başlatılan soruşturmada gözaltına alınan ev sahibi Kenan S.'nin ifadesinden yola çıkan polis, olay sırasında evde bulunan 20 yaşındaki C.T. ile 29 yaşındaki M.Y.'yi de gözaltına aldı. Kenan S., ifadesinde Haydar Bedir'i şahsen tanımadığını, yanında bir arkadaşı ile birlikte evine eroin kullanmak için geldiğini söyledi. Kenan S. ayrıca, Bedir'in kolunun alçılı olduğunu ve bu nedenle de eroini kendisinin enjekte ettiğini, ilerleyen saatlerde de rahatsızlanması sonucu yattığını ve ertesi sabah ölmüş olduğunu fark edince polisi aradığını söyledi.
Sorgularının ardından aynı evde Haydar Bedir ile birlikte eroin kullandıkları iddia edilen Kenan S., C.T. ve M.Y. Tarsus Adliyesi'ne sevk edildi. Kenan S., mahkeme tarafından 'Olası kast nedeniyle adam öldürme suçundan' tutuklanarak cezaevine konulurken, uyuşturucu madde ticareti yapmak ve kullanmak suçlarından haklarında işlem yapılan C.T ve M.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.




Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi