Miss Turkey 2010 güzel Gizem Memiç Survivor’a veda etti! Gizem Memiç kimdir?

TV8’in fenomen yarışması Survivor 2016’da bir veda konseyi daha yaşandı ve bu kez elenen isim Gönüllüler’den oldu. Gönüllüler takımının Miss Turkey güzeli olan ve efendiliğiyle, karakteriyle herkese örnek olarak gösterilen Gizem Memiç adaya ve Kıbrıs finaline veda eden isim oldu. Peki, Gizem Memiç kimdir, biyografisi ne Survivor’da neler yaptı? İşte cevabı haberimizde…

Miss Turkey 2010 güzel Gizem Memiç Survivor’a veda etti! Gizem Memiç kimdir?

7 Şubat 2016’da yeni sezona başlayan Survivor’da Gönüllüler takımında başlayan Gizem Memiç 4 aydır adada mücadele etti. Açlık, özlem, hırs, yarışma derken zaman zaman da gözyaşlarıyla ve ağlamasıyla nam yapan Gizem Memiç’in Gizem Kerimoğlu ve Semih Öztürk dışında diğer takım arkadaşlarıyla kurduğu diyalog, dostluk ve samimiyetle adından sıkça söz ettirdi.

GİZEM MEMİÇ İÇİN BURAYA KADAR!

Güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Gizem Memiç’in Survivor serüveni dört ay sürdü. Gizem Memiç Survivor 2016’da çıktığı 166 oyundan 91 galibiyet ve 75 mağlubiyet alarak Nagihan’dan sonra gelen başarılı kız yarışmacı oldu. Survivor 2016’nın kazananlarından oldu, performansıyla ada hayatıyla ve efendiliğiyle gönüllerde taht kurdu Gizem Memiç. Peki, Gizem Memiç kimdir? İşte cevabı.

GİZEM MEMİÇ KİMDİR, BİYOGRAFİSİ?

Gizem Memiç, 16 Mayıs 1990 tarihinde Gaziantep’de Lise öğretmeni Tamer Memiç ve Eczacı Müberra Memiç’in kızı olarak doğmuştur. İzel adında kız kardeşi vardır. Ankara'da İncesu Anadolu Lisesi yani şimdiki adıyla Kırkkonaklar Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Ankara’da Bilkent Üniversitesi, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesinde İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı eğitimi aldı.

Gizem Memiç, 1 Nisan 2010 tarihinde yapılan “Miss Turkey” yarışmasında birinci oldu. Yarışmanın ikincisi ise ‘Adanalı’ dizisinde Oktay Kaynarca’nın kızını oynayan Serenay Sarıkaya oldu. Tacını 2009 yılı güzeli seçilen Ebru Şam'dan aldı. Kral TV ve CNBC-e’den canlı yayınlanan yarışmanın sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Cem Davran yaptı. Başkanlığını Özcan Sandıkçıoğlu’nun yaptığı jüride Güneri Civaoğlu, Okan Bayülgen, Hıncal Uluç, Müjde Ar, Aslıhan Koruyan Sabancı, Tuğba Karaca, Özge Ulusoy, Burak Hakkı görev aldı.

2010 yılında ekim ayında Çin'in Sanya kentinde yapılan Miss World Dünya Güzellik Yarışması'nda hem de 23 Ağustos 2010 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nin Nevada eyaletinin Las Vegas şehrinde Miss Universe Kâinat Güzellik Yarışması'nda temsil etti.

2011 yılında Amerika'da Carl's Jr. Firmasının hindi burger (Turkey = Hindi) televizyon reklamında oynadı.

Kaynak: Diyarbakır Söz