Görüş Bildir

Nevşehir'de trafik kazası: 1 ölü

Aracı arıza yapan oğluna yardıma giden kadın hayatını kaybetti

Nevşehir'de trafik kazası: 1 ölü

Nevşehir'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ürgüp'ten Nevşehir yönüne giden Caner İven'in (34) kullandığı 50 AK 577 plakalı kamyonet, cezaevi kavşağı yakınlarında arıza yaptı. Bunun üzerine sürücü İven, kamyoneti yol kenarına park ederek babası Sadi İven'i (59) telefonla arayıp yardım istedi.

Eşi Ayten İven'i de (55) yanına alarak 50 AK 542 plakalı otomobille oğluna yardıma giden Sadi İven, otomobilini kamyonetin arkasına park ederek, aracı tamir etmeye çalıştı.

Bu sırada, aynı yönden gelen Yasin Yıldız'ın (20) kullandığı 50 EH 753 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle önce refüje, sonra da yol kenarında park halindeki otomobil ve kamyonete çarptı.

Kazada, 50 AK 542 plakalı otomobilde bekleyen Ayten İven (55) olay yerinde hayatını kaybetti. Sadi İven ile oğlu Caner İven, otomobil sürücüsü Yasin Yıldız ile yanındaki Koray Mert Armağan (17) ve Yasin Köse (23) yaralandı.

Yaralılar, çevre hastanelerde tedavi altına alındı. Ayten İven'in cesedi de  incelemelerin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi