Görüş Bildir

Nihat Özdemir’in eşi vefat etti

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Nihat Özdemir’in eşi vefat etti

Hayatını kaybeden Gülseren Özdemir'in eşi Nihat Özdemir uzun yıllar Fenerbahçe Spor Kulübü'nde yöneticilik yapmıştı. Gülseren Özdemir'in vefatından sonra Fenerbahçe yayımladığı taziye mesajında Gülseren Özdemir'in uzun süredir Amerika'da bir hastanede tedavi gördüğünü belirtti.

Erganispor'dan başsağlığı

Bölge takımlarına verdiği maddi ve manevi destekle gönüllerde taht kuran iş adamı ve Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybemesi Diyarbakır'daki spor camiasında da büyük üzüntü yarattı.  Erganispor Kulüp Başkanı Ekrem Senvar, "Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Sayın Nihat Özdemir’in kıymetli eşi Sayın Gülseren Özdemir’in, Amerika’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhume Gülseren Özdemir’e Allah’tan rahmet, başta Özdemir Ailesi olmak üzere merhumenin tüm ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi