Görüş Bildir

Nusaybin'deki patlama; Şehit ateşi Afyonkarahisar'a düştü

Nusaybin'de PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen 28 yaşındaki piyade uzman çavuş Hasan Basri Tek'in şahadet haberi Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesi'ndeki ailesine ulaştı.

Nusaybin'deki patlama; Şehit ateşi Afyonkarahisar'a düştü
Mardin'in Nusaybin'in Yenişehir Mahallesi'nde teröristlerin daha önce tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı askeri aracın geçişi esnasında patlatması sonucu ağır yaralanıp hastaneye kaldırılanlardan şehit olan 3 askerden biri uzman çavuş Hasan Basri Tek'in acı haberi Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesi'nde oturan anne Zehra Tek'e verildi. 

ANNE ZEHRA TEK FENALIK GEÇİRDİ

Şevki Mahallesi Kışla Caddesi'ndeki evine gelen Bolvadin Kaymakamı Ayhan Akpay ile askeri yetkililerden acı haberi alan anne Zehra Tek, fenalık geçirdi.
KOMŞU VE AKRABALAR AKIN ETTİ

Eşi İhsan Tek'i 10 yıl önce kaybettikten sonra 4 çocuğunu güç koşullarda yetiştiren Zehra Tek'in evine komşuları ve akrabaları akın etti. Evin önüne iki ambulans gönderilirken, rahatsızlanan şehit yakınlarına 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti. 

BOLVADİN'İN 2'NCİ ŞEHİDİ

Bolvadin Belediyesi'nin taziye çadırı kurduğu şehit evi ve sokağı Türk bayraklarıyla donatıldı.
Bekar olduğu belirtilen şehit Tek'in 2'si erkek 3 kardeşi olduğu ve en son 7 ay önce annesini ziyarete geldiği belirtildi. 2 yıldır Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görevli olan şehit Hasan Basri Tek, Afyonkarahisar'ın son 10 ayda 9'uncu, Bolvadin'in ise 2'nci şehidi oldu.

DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi