O hatta sahip olanlar yaşadı! 1500 TL iadeniz beklemeden cebinizde

Türk Telekom, mobil ve internet abonelerine yönelik yaptığı duyuruda, üç ay boyunca her ay 500 TL olacak şekilde toplam 1500 TL geri ödeme yapılacağını açıkladı. İlgili kampanyanın ayrıntıları da paylaşıldı. Detaylara dair her şey haberimizde...

O hatta sahip olanlar yaşadı! 1500 TL iadeniz beklemeden cebinizde

Türk Telekom ve Akbank işbirliğiyle başlatılan kampanya kapsamında, ilk kez Akbank müşterisi olacaklar için 1500 TL iade fırsatı sunuluyor. 31 Mayıs tarihine kadar “1040TURKTELEKOM” davet koduyla mobil bankacılığa geçen Akbank müşterilerine, Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet fatura talimatlarının otomatik olarak ödenmesi durumunda aylık 500 TL olmak üzere toplamda 1500 TL’ye varan nakit iade sağlanacak. Akbank tarafından yapılan açıklamada, bu kampanya ile müşterilere ekstra avantajlar sunulduğu belirtildi.

AKBANK VE TÜRK TELEKOM İŞBİRLİĞİYLE NAKİT İADE KAMPANYASI!

Kampanya Detayları

• Tarihler: 18 Mart – 31 Mayıs 2024 arası.

• Davet Kodu: “1040TURKTELEKOM”

KİMLER KATILABİLİR?

• Akbank Mobil uygulamasını indirip “Akbanklı olmak istiyorum” butonuyla ilk kez Akbank müşterisi olanlar.

• 18-80 yaş arasındaki müşteriler kampanyadan yararlanabilir.

NAKİT İADE BİLGİSİ

Otomatik ödenen Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet fatura talimatı tutarı kadar aylık maksimum 500 TL. Toplamda 3 ay boyunca 1.500 TL’ye varan nakit iade kazanılabilir.

Otomatik fatura ödemenin gerçekleştiği ayı takip eden ayın ilk 10 iş gününde müşterilerin vadesiz TL hesaplarına nakit olarak tanımlanacaktır.

FATURA TUTARINA GÖRE İADE

Otomatik olarak ödenen Türk Telekom faturaları için, aylık 500 TL’ye varan nakit iadeler, fatura tutarının 500 TL’yi geçmesi durumunda aylık en fazla 500 TL, fatura tutarının 500 TL’nin altında kalması durumunda ise ödenen fatura tutarı kadar müşterilerin vadesiz TL hesaplarına tanımlanacaktır.

TOPLAM TUTAR

Birden fazla Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet faturasını otomatik olarak ödeyen müşterilerin toplam ödenen tutarı dikkate alınacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz