Of'ta, Çaykur'a alınacak 528 mevsimlik işçi için kura çekildi

Çaykur’un Trabzon’daki 8 fabrikasında işe alınacak 528 mevsimlik işçi için, başvuru yapan 4 bin 758 kişi arasından kura çekildi. İşçi adaylarının yoğun ilgi gösterdiği kura çekimi için spor salonuna sığmayanlar koridorlarda uzun kuyruklar oluşturdu, kimileri dışarıda kaldı.

Of'ta, Çaykur'a alınacak 528 mevsimlik işçi için kura çekildi

Kucağında 2 yaşındaki oğlu Osman Sefa Duman ile geldiği salonda numarası çıkan Ramazan Dursun’u kayınvalidesi Aslıhan Demir öperek kutladı.
Of Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen kura çekimine Çaykur Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş ile Turgay Turna ve yaklaşık 4 bin kişi katıldı. Salonun dolması üzerinekapatılan kapılarkısasüre sonra yenidenaçılıncaişçi adayları içeriye hücum etti. Koridorlarda ve merdivenlerde uzun kuyruklar oluşturan işçi adaylarının yoğunluğu üzerine kapılar yenidenkapatıldı. Dışarıda kalanlar telefonla içeridekilerden bilgi almaya çalıştı.Noter Abdullah Tolkun’un nezaretinde gerçekleştirilen kura çekiminde adı çıkanlar sevinç gösterilerinde bulundu.

KAYINVALİDEDEN KUTLAMA ÖPÜCÜĞÜ

Kucağındaki 2 yaşındaki oğlu Osman Sefa Duman ve kayınvalidesi Aslıhan Demir ile geldiği salondaheyecanla kura çekimini takip eden Ramazan Duman,numarasının anons edilmesiylebüyük sevinç yaşadı. Aslıhan Demir, damadıRamazan Duman’ı öperek tebrik etti. İşsiz olduğunu söyleyenRamazan Duman, "Heyecanla iş sahibi olmayı bekliyordum. Nasip, kısmet bugüneymiş. Oğlumum şansına işe girdim" dedi. Kayınvalide Aslıhan Demir de,"Çok mutlu oldum. Oğlum da bekliyor amadamat içindaha çok sevindim" diyerek sevincini dile getirdi.
Çaykur'a alınacak işçiler içindiğer kura çekimleri 7 Mayıs'daArtvin Arhavi, 8 Mayıs'ta daGiresun'un Tirebolu İlçesi'nde gerçekleştirilecek.

Kaynak: DHA

Çok Okunan Haberler