Öğrenilerin 'hayır' kermesi

Batman İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen, yıl sonu hayır kermesi okul bahçesinde yapıldı. Çok sayıda öğrenci velisi, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı kermeste, öğrencilerin yaptıkları el işi eserler ve çeşitli yiyecekler yer aldı.

Öğrenilerin 'hayır' kermesi

Eğitim-öğretim yılının sonunda düzenlenen kermesten elde edilen gelirin İmam Hatip Lisesi'nde okuyan ihtiyaç sahibi öğrenciler ve ayrıca okul kütüphanesine alınacak bazı yeni kitaplar için kullanılacağı bildirildi. Kermes organizasyonunu gerçekleştiren öğretmenler, amaçlarının eğitim yılının sonunda, öğrencileri birlik ve beraberlik içerisinde böylesine güzel bir organizasyonda bir araya getirmek olduğunu belirtti.

ÖĞRENCİLERİN KERMESİ

Batman Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Halil İbrahim Ünsal, "Geleneksel hale getirdiğimiz ve okul aile birliğimizin de destek verdiği kermes organizasyonu ile öğrencilerimizin yardımlaşma ve dayanışma içinde olmalarını ve güzel bir faaliyette bir araya gelmelerini sağladık. Bu kermes için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tür küçük faaliyetler öğrencilerimizin toplum içinde daha bilinçli bireyler olmasına katkı sağlayacak." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz