Görüş Bildir

Öğretmene, eski sevgileden beyzbol sopalı işkence

Konya'da 33 yaşındaki öğretmen A.S., iddiaya göre eski sevgilisi 26 yaşındaki Didem A.'yı sürekli rahatsız ettiği iddiasıyla, Didem A.'nın yeni sevgilisi 28 yaşındaki Sefa G. ve arkadaşları tarafından dağlık alanda beyzbol sopası vetüfek dipçiğiyle dövülüp işkence gördü.

Öğretmene, eski sevgileden beyzbol sopalı işkence

Şantajla 15 bin lirası da alınan A.S.'nin şikayeti üzerine, Didem A.,sevgilisi ve 5 arkadaşı gözaltına alındı. Gözaltına alınan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı.
Olay, geçtiğimiz Mayıs ayında Konya-Antalya karayolunun 15'inci kilometresinde meydana geldi. Öğretmen A.S., bu yılın başlarında Konya'dan başka bir ile tayini çıkması üzerine 5 yıl birlikte olduğu bir sigorta şirketinde çalışan sevgilisi Didem A.'dan ayrıldı. Didem A. da aynı işyerinde çalışan Sefa G. ile birlikte olmaya başladı.
A.S. bir süre sonra yüksek lisans yapmak için Konya'ya döndü ve Didem A.'ya yeniden birlikte olmak istediğini söyledi. Ancak olumsuz yanıt aldı. İddiaya göre A.S., olumsuz yanıt almasına rağmen Didem A.'yı sürekli rahatsız etti. Bunun üzerine Didem A. da durumu sevgilisi Sefa G.'ye söyledi. İddiaya göre iki sevgili bir plan yaptı.

İKİ SEVGİLİDEN ESKİ SEVGİLİYE PLAN 

Plana göre Didem A.'nın ev arkadaşı Havvanur N., cep telefonu ile A.S.'yi Antalya karayolunun 15'inci kilometresine çağırdı. Otomobiliyle buluşma adresine gelen A.S., karşısında kendisini çağıran Havvanur N. ile eski sevgilisi Didem A., onun sevgilisi Sefa G. ve Sefa G.'nin ağabeyi Muhittin G., amcası Yasin G., arkadaşları Yılmaz D. ve İsmail A.'yi gördü. Otomobilin etrafı da, diğerlerinin araçlarıyla çevrildi. A.S. pompalı tüfekle tehdit edilerek zorla dağlık alana götürüldü.

BEYZBOL SOPASI VE TÜFEKLE İŞKENCE 

İddiaya göre A.S.'nin el ve ayaklarını bağlayan Sefa G., Muhittin G., Yasin G., Yılmaz D. ve İsmail A. beyzbol sopası ve pompalı tüfeğin dipçiğiyle dövüp, işkence yaptı. Ardından Sefa G., Muhittin G. ve Yılmaz D., A.S.’den 100 bin lira istedi. Aksi halde yeniden döveceklerini söyledi. A.S. de parasının olmadığını söyledi. Bu kez kredi çekmesini istediler. A.S. de saldırganlarla pazarlık yapıp, istenilen parayı 15 bin liraya kadar düşürdü. Saldırganlar A.S.'yı yolun kenarındaki otomobilin yanına bırakıp kaçtı. Kanlar içinde kalan A.S. de otomobiliyle, güçlükle özel bir hastaneye gelip tedavi oldu.

SALDIRGANLARA ŞANTAJ PARASINI KREDİ ÇEKİP ÖDEDİ 

Sabah saatlerinde korkusundan hastaneyi terk eden A.S., bir bankadan 15 bin lira kredi çekip, parayı saldırganlara teslim etti. Yaşadıklarının ardından psikolojisi bozulan A.S. 7 Temmuz Salı günü polise giderek şikayette bulundu. Bunun üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, olaya karışan 7 kişiyi gözaltına alındı.
Şüphelilerin yapılan sorgulamalarında suçlamaları kabul ettiği öğrenildi.

ESKİ SEVGİLİ: “BEYZBOL SOPASIYLA DÖVÜLÜRKEN BAKAMADIM’’

Didem A.'nın da ifadesinde, eski sevgilisi beyzbol sopasıyla dövülürken bakamadığını öne sürerek, ''Ben yeniden birlikte olmak istemediğimi belirttiğim halde, beni sürekli arayıp rahatsız ediyordu, taciz ediyordu. Ben de durumu sevgilime söyledim. Ama bu kadar olacağını düşünemedim. Beyzbol sopasıyla dövülürken bakamadım'' dediği öğrenildi. Ayrıca Sefa G.'nin, Didem A.’nın ev arkadaşı Havvanur N., ile de ilişkisi olduğu iddia edildi. A.S.'den 15 bin lira alan Sefa G.'nin da parayı ağabeyi Muhittin G. ve arkadaşı Yılmaz D. ile paylaştığı öne sürüldü.
Gözaltına alınan 7 kişi 'Gasp, kişiyi hürriyet yoksun bırakma, kasten adam yaralama, eziyet ve şantaj' suçlarından adliyeye sevk edildi. 7 kişi Cumhuriyet Savcılığı'ndaki ifadesinin ardından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Şüphelilerden Sefa G., Muhittin G. ve Yılmaz D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Didem A., Havvanur N., Yasin G. ve İsmail D. de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi