Görüş Bildir

Öldürülen kadın doktorun adı Samsun’da parka verildi

Samsun'da eşinden ayrılan ve tekrar barışmak için karısının çalıştığı Samsun'daki özel hastaneye gelen Yusuf Demirbaş tarafından hastanede uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden doktor Dağdemir'in adı, memleketi Samsun'da parka verildi.

Öldürülen kadın doktorun adı Samsun’da parka verildi

Samsun'da eşinden ayrılan ve tekrar barışmak için karısının çalıştığı Samsun'daki özel hastaneye gelen Yusuf Demirbaş tarafından hastanede uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden doktor Opr. Dr. Aynur Dağdemir'in adı, memleketi Samsun'da parka verildi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yaptığı açıklamada, Dağdemir'in adını yaşatmak istediklerini belirterek, yaptırdıkları parka  "Doğum Uzmanı Opr. Dr. Aynur Dağdemir Engelsiz Parkı" adının verildiğini söyledi.

Aynur Dağdemir’in Samsun'da sevilen bir doktor olduğunu dile getiren Tok, "Ölümü ile tüm Türkiye’yi yasa boğan Opr. Dr. Aynur Dağdemir kardeşimizin adını yapımını tamamladığımız parkımızla yaşatacağız" dedi.


Samsun'da öldürülen doktor

Samsun'da cinnet geçiren eş, masum bir doktoru mevkisinde katletti


 "Tüm Türkiye’yi derinden üzen Aynur hocamızın ölümü hiç kuşkusuz kabul edilemez bir olaydı" diyen Tok şunları kaydetti:

"Her hastasıyla abla kardeş ilişkisi olan her hastasına özel ilgi göstererek yardımcı olan, Samsun’un sevilen isimi Aynur Dağdemir’in acısını hala içimizde yaşıyoruz. İlkadım Belediyesi olarak daha önce de görevi başında öldürülen Dr. Kamil Furtun hocamızın adını görev yaptığı hastanenin sokağına vermiştik. Şimdi ise Samsun’a önemli katkılar sağlamış, büyük başarılara imza atmış Doğum Uzmanı Opr. Dr. Aynur Dağdemir hocamızın adını Derebahçe mahallemizde yapımını tamamladığımız engelsiz parkımız ile yaşatacağız. Bizler de Samsun'a büyük katkıları olan hocamıza bir nebze olsun vefa borcumuzu ödemek için hassasiyeti göstermek durumundayız."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi