Olumsuz hava şartları ve aşırı yağış İstanbul trafiğini felç etti. 11 Aralık İstanbul yol durumu

11 Aralık'ta İstanbul'u hakimiyeti altına alan yağmur, trafik başta olmak üzere yaşamı felç etti. Avrupa yakası başlarında başlayan yoğun İstanbul trafiği Anadolu Yakası'na kadar devam etti. Sabah tam da işçilerin mesai saatinde başlayan yağış, işçi çıkış saatinde trafiği alt üst etti.

Olumsuz hava şartları ve aşırı yağış İstanbul trafiğini felç etti. 11 Aralık İstanbul yol durumu

11 Aralık'ta İstanbul'u hakimiyeti altına alan yağmur, trafik başta olmak üzere yaşamı felç etti. Avrupa yakası başlarında başlayan yoğun İstanbul trafiği Anadolu Yakası'na kadar devam etti

Akşam saatlerinde vatandaşların işten çıkması İstanbul trafiğini felç etti.  Avrupa Yakası’nda başta iki köprü trafiği olmak üzere, E-5 ve TEM’de Beylikdüzü yönüne büyük yoğunluk yaşanıyor.

Anadolu Yakası’nda ise Ümraniye, çekmeköy yönü, Üsküdar, Boğaz trafiği, Bağdat Caddesi ile Cemil Topuzlu Caddesi’nde trafik güçlükle ilerliyor. Vatandaşlar yine çıldırmış durumda.

İBB Trafik Radyo Yayın ve İdari Koordinatörü Murat Kazanasmaz, sosyal medya üzerinde paylaştığı mesajda  trafik yoğunluğuyla ilgili “Bu akşam %90′ı zorlarız. Gözüken o!” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz