Önce arkadaşını silahla vurdu sonra da intihar etti

Bartın’da 40 yaşındaki Erdinç, sahilde alkol kullanırken henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı arkadaşıyla tartışmaya başladı, pompalı tüfekle arkadaşını yaraladıktan sonra kendisine de sıkarak intihar etti.

Önce arkadaşını silahla vurdu sonra da intihar etti

Bartın'da Amasra İlçesinde 40 yaşındaki Erdinç Bulut, sahilde alkol kullanırken, henüz bilinmeyen bir nedenden tartıştığı arkadaşı 52 yaşındaki Mehmet Akgüneş'i pompalı tüfekle yaraladı akabinde aynı silahla intihar etti.

>DHA’nın haberine göre; yaşanan bu olay, ilçe merkezindeki sahilde restoranın önünde meydana geldi. Söylentilere göre sahilde alkol kullanan Erdinç Bulut ve Mehmet Akgüneş arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Erdinç Bulut, tartışma sırasında sahile yakın olan evine gidip ruhsatsız pompalı tüfeği alarak alana geri döndü.

>Bulut, ateş ettiği Akgüneş'i kurşunla yaraladı. Arkadaşının öldüğünü düşünen Erdinç Bulut, 10 metre yürüyüp aynı silahı çenesine dayayarak ateşledi. Bulut ve Akgüneş, olay yerine gelen ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak Bulut, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">53 yaşındaki Akgüneş'in ise hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi. Polis de olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz