Önce köpeğe çarptı, sonra takla attı

Büyük facia Adana’da yaşandı. Meriç Mutluer adlı kişinin kullandığı araç aniden yola çıkan köpeüe çarpınca araç kontrolden çıkarak takla atıp kayalıklara çarptı. Meriç Mutluer ile kimliği henüz belli olmayan yanındaki kişi araçta sıkışarak oracıkta can verdi.

Önce köpeğe çarptı, sonra takla attı

 Adana’nın Ceyhan ilçesinden merkeze giden D-400 Karayolunun Yakapınar Mevkiinde meydana gelen kazada 25 yaşındaki Meriç Mutluer’in kullandığı 01 CYN 69 plakaya sahip araba, öne sürülene göre birden bire yola çıkan bir köpeğe çarparak kontrolden çıktı ve akabinde kayalıklara çarptı. Kazada Meriç Mutluer ve yanındaki kimliği belirlenemeyen yolcu arabada sıkışmak suretiyle oracıkta can verdi.

>DHA'nın haberine göre; Kazayı gören duyarlı tanıkların ihbarıyla olay yerine sevk edilen AFAD ve CANKUR ekipleri hurdaya dönen arabadan cesetleri çıkardıktan sonra Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

>Olay yerinde inceleme yapan bu ekipler, Meriç Mutluer’in emniyet kemerinin takılı olduğunu ancak yanındaki kimliği belirlenemeyen vatandaşın ise kemeri devre dışı bıraktığını anladı.

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">Öte yandan otomobilin plakası da kayaya yapışmış bir biçimde bulundu, plaka güçlükle oradan çıkarıldı. Köpeğin de telef olduğu kaza sonrasında trafik tek şeritten kontrollü bir şekilde sağlandı, Polis de kimliği belirlenemeyen kişinin kimlik tespiti için çalışmalarına başladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz