Görüş Bildir

Otel odasında ölü bulundu

İş kadını Füsun Denizaşan otel odasında ölü bulundu. Ünlü iş kadını Denizaşan, Bodrum’da 5 yıldızlı otel odasında ölü bulundu. Füsun Denizaşan'ın ölüm nedeni ...

Otel odasında ölü bulundu

İstanbul’da sosyete ve iş dünyasının uğrak yeri olan bir solarium işletmesinin işletmeciliğini yapan ünlü iş kadını Füsun Denizaşan, Bodrum’da kaldığı 5 yıldızlı otel odasında ölü bulundu.

Sosyetenin tanınmış iş kadınlarından 50 yaşındaki Füsun Denizaşan, iki gün önce yerleştiği Bodrum’daki otel odasında, dün akşam saatlerinde ölü bulundu.

Denizaşan’ın cesedini bulan otel çalışanları durumu polise bildirdi. Polis ekipleri otel odasında incelemelerde bulundu. Olay yerine gelen Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün’un de çalışmaları yerinde takip etti. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla otopsi yapılmasına karar verilen Denizaşan’ın cesedi Bodrum Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bir süredir antidepresyon ilaçları kullandığı ve birkaç kez intihara teşebbüs ettiği öğrenilen Denizaşan’ın ölümünde aldığı çok sayıda ilacın etkili olabileceği iddia edildi. Denizaşan’ın Bodrum’daki arkadaşları otele gelerek bilgi almaya çalıştı. Arkadaşlarından inşaat mühendisi Atilla Bingöllü, "Büyük bir şok yaşadık ve üzüntü içerisindeyiz, Füsun nasıl böyle bir şey yapabildi aklımız almadı" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi