Görüş Bildir

Oylarını kullanan vatandaşlar sahillere koştu

Seçim nedeniyle Aydın'ın Didim İlçesi'nde sabah saatlerinde boş kalan plajlar, oy verme işleminin tamamlayanların gelmesiyle yeniden doldu.

Oylarını kullanan vatandaşlar sahillere koştu

Didim'de genel seçimler nedeniyle vatandaşlar sabah saatlerinden itibaren sandık başına gitti. Son günlerde binlerce yerli ve yabancı tatilciyi ağırlayan Didim'in dünyaca ünlü Altınkum Plajı, seçim nedeniyle önceki günlere göre sakin bir gün geçirdi. Günün ilk saatlerinde yabancı turistlere kalan Altınkum Plajı, oy verenlerin daha sonra akın etmesiyle, öğleden sonra yeniden dolmaya başladı.
Hava sıcaklığının 27, deniz suyu sıcaklığının 22 derece olarak ölçüldüğü Didim'de plajlardaki turistlerin bir bölümü güneşlenip kitap okurken, bir bölümü ise denize girerek serinledi. Bu yılki ziyaretçi sayısının düştüğünü söyleyen esnaf, "Önümüzdeki haftadan itibaren okulların da kapanmasıyla ziyaretçi sayılarında artış olmasını bekliyoruz. Bu sene sezon çok geç açıldı. Didim'e gelen ziyaretçi sayısında da düşüş yaşandı. Bunu Altınkum Plajı'nın doluluğundan da anlayabiliyoruz" görüşünü dile getirdi.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi