PKK çözüldükçe düğüm kalmıyor! 10 Terör örgütü mensubu daha teslim oldu

Şırnak'ta bölücü terör örgütü PKK mensubu 9 terörist, güvenlik güçlerine teslim olurken Hakkari' de de 1 PKK mensubu kendini güvenlik güçlerine emanet etti

PKK çözüldükçe düğüm kalmıyor! 10 Terör örgütü mensubu daha teslim oldu

Şırnak'ta bölücü terör örgütü PKK mensubu 9 terörist, güvenlik güçlerine teslim olurken Hakkari'de de 1 PKK mensubu kendini güvenlik güçlerine emanet etti.

Valilikten yapılan açıklamada, terör örgütüPKK/KCK içerisinde faaliyet yürüten 8 kişinin örgütten kaçarak, Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim oldukları belirtildi.

Açıklamada, teslim olan teröristler ile ilgili tüm işlemlerin adli makamlarca yürütüldüğü kaydedilerek, "21 Mart 2013 - 19 Kasım 2015 tarihleri arasında ilimiz merkez ve ilçelerinde terör örgütü PKK/KCK içerisinde faaliyet yürütmekte iken örgütten kaçıp güvenlik güçlerine teslim olan şahısların sayısı 1055 kişi olmuştur" ifadesi kullanıldı.

HAKKARİ'DE DE BİR TERÖRİST TESLİM OLDU

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK'dan kaçan bir terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.

Valilikten yapılan açıklamada, bölücü terör örgütünün faaliyet gösterdiği kırsal alandan kaçan bir örgüt üyesinin güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirildi.

Açıklamada, Şemdinli İlçe Jandarma Komutanlığına silahsız ve teçhizatsız teslim olan teröristle ilgili adli tahkikat başlatıldığı kaydedildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz