Polis okulu öğrencilerinden, eğitime 2 bin lira katkı

Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği 'Eğitime Bir Tuğlada Sen Koy' kampanyası çerçevesinde okul yapımı ve yardımlar devam ediyor.

Polis okulu öğrencilerinden, eğitime 2 bin lira katkı

Bu çerçevede eğitime katkı sağlamak isteyen Gaziantep Polis Okulu öğrencileri yardım kampanyası başlattı.

Üç ay içerisinde toplanan 2 bin lira bağış düzenlenen bir törenle İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, eğitime destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek, "Polis okulu öğrencilerimiz de bu kampanyaya duyarsız kalmadılar. Eğitim için yapılan bu yardımı biz çok anlamlı ve önemli buluyoruz. Bir tuğla koyan herkese şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Osman Metli ise, İl Milli Eğitim Müdürü ile görüşüp kampanyalarını okullarında anlatmalarını istediklerini söyledi. Bu doğrultuda Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin’in polis okuluna gelerek kampanyayı anlattığını ve öğrencilerin bundan çok etkilendiğini ifade eden Metli, "Bir simitçinin bile katılabileceği bu kampanyaya biz ve öğrencilerimiz de duyarsız kalmadı. Öğrencilerimizin 3 aylık maaşlarından yaptıkları yardımları bir araya getirdik. Rakam belki küçük olabilir ama anlamı bizim için çok büyük. Bu bağlamda destek veren herkese teşekkür ederim." diye konuştu.

Bu arada Polis Meslek Okulu öğrencilerinin hazırladığı küçük bir tiyatro da, öğrenciler karakola gelen bir sarhoş ihbarcıya atılan dayağı canlandırdı. İzleyenler tarafından beğeni ile izlenen tiyatro büyük alkış aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz