Rozet kavgasında 4 ihraç, Teğmenime dokunma!

Tuzla Piyade Okul Komutanlığı'nın 10 Kasım programına 1 teğmen tarafından Ata'nın fotoğrafını yırtmak suretiyle hararetlenen davada ortaya çıkanlar Türkiye yine hedefte mi sorusunu akıllara getiriyor.

Rozet kavgasında 4 ihraç, Teğmenime dokunma!

Atatürk ve silah arakadaşlarının anılacağı 10 Kasım töreninde bir teğmenin Atatürk'ün fotoğrafını yakasına takmaması üzerine iki grup arasında piyade okulunda çıkan kavgaya ilişkin günler sonra Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler tarafından kavgaya karışan tüm teğmenlerin görevde uzaklaştırıldığını açıkladı. 

YENİ BİR 15 TEMMUZ DALGASI DAHA MI?

Bahse konu teğmen ve beraberindeki bazı arkadaşlarının Whatsapp uygulaması üzerinden cemaat benzeri yapılanmaya karıştıkları iddiaları gündemde bomba etkisi yaptı. Söz konusu olayın komutanlara bildirildiği ancak herhangi bir işlemin yapılmadığı ifade edilirken Zafer Partisi Genel Başakanı

"FETÖ müritleri 15 Termmuz'da silahlarını Türk milletine çevirmişti onları Atatürk'ün teğmenleri kurtarmıştı yine öyle olacak "

şeklinde paylaşımda bulundu.

Ayrıca bir TV kanalı tarafından ulaşılan konuşmalarda "abi" diye bir şahıstan bahsedildiği ve izin günlerinde evlerde buluşulup kitap sohbetleri yapıldığı iddaları da tartışmaların odağında.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz