Samsun’da bir kişi çalıştığı akaryakıt istasyonunu soydu

Samsun'da 25 yaşındaki Osman E., 19 yaşındaki arkadaşı Kerem K. ile çalıştığı benzin istasyonundan bıçak ve kuru sıkı tabanca ile 21 bin liralık soygun gerçekleştirdikleri iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı.

Samsun’da bir kişi çalıştığı akaryakıt istasyonunu soydu

Olay, dün Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde meydana geldi. Bir benzin istasyonunda çalışan Osman E.'nin, arkadaşı Kerem K. ile çalıştığı benzin istasyonunda soygun yapmayı planladığı öne sürüldü. Dün işe gitmeyen Osman E., arkadaşı Kerem K. başlarına kadın çorabı ve bere taktı. Kerem K. elinde tabanca ile diğer şüpheli de 'sustalı' olarak bilinen bıçakla benzin istasyonunun müdüriyet kısmına girip çalışan Ahmet B.'yi etkisiz hale getirip kasada bulunan 21 bin lirayı gasp edip olay yerinden kaçtı. Şüpheliler panik halinde kaçarken paranın 9 bin liralık bölümünü benzin istasyonunda düşürdü.

İhbar üzerine sevk edilen polis, çalışanlarından Osman E.'nin işe gelmediğini öğrendi. İzlenilen güvenlik kamerası görüntüsünden de şüphelilerden birisinin Osman E.'ye benzediği belirlendi. Polis Osman E.'nin evine baskın yapıp şüpheliyi gözaltına aldı. Diğer şüphelide evinde yakalandı. Şüphelilerin evinde yapılan aramada 1 kuru sıkı tabanca,  sustalı tabir edilen 1 bıçak, kadın çorabı, bere ve soygunda aldıkları para ele geçirildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz