Samsun'da cinnet geçiren eş, masum bir doktoru mevkisinde katletti

Samsun'da eşinden ayrılan ve tekrar barışmak için karısının çalıştığı Samsun'daki özel hastaneye gelen Yusuf Demirbaş; hastanede karısının yanında çalıştığı doktoru bıçakla ağır yaraladıktan sonra kendini 6. kattan aşağı attı. Hastane'de dehşet saçan Demirbaş'ın intihar ettiği söylenirken, saldırdığı doktorda yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Samsun'da cinnet geçiren eş, masum bir doktoru mevkisinde katletti

Samsun'da eşinden ayrılan ve tekrar barışmak için karısının çalıştığı Samsun'daki özel hastaneye gelen Yusuf Demirbaş; hastanede karısının yanında çalıştığı doktoru bıçakla ağır yaraladıktan sonra kendini 6. kattan aşağı attı. Hastane'de dehşet saçan Demirbaş'ın intihar ettiği söylenirken, saldırdığı doktorda yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çiftlik Mahallesi'nde özel bir hastanede bir doktorun sekreteri olarak çalışan ayrı yaşadığı eşiyle konuşmak için hastaneye giden Yusuf Demirbaş, eşiyle görüşmek istedi.

Eşinin işlerinin yoğunluğu nedeniyle görüşmek istememesi üzerine araya giren kadın doğum doktoru Op. Dr. Aynur Dağdelen ile tartışmaya başladı. Yusuf Demirbaş, tartışma sırasında kendini kaybederek doktoru bıçakla yaraladı, sonra da kendisini 6. kattan aşağıya attı. Yaralanan doktor Dağdelen, aynı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yusuf Demirbaş ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Demirbaş da hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen polis, hastane girişine güvenlik şeridi çekerek içeriye girişlere izinvermedi. Hastanenin karşısında bulunan okulun öğrencileri, pencerelerden olup bitenikorku filmi izler gibi seyretti.

TABİP ODASINDAN AÇIKLAMA

Samsun Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Fatih Özkan, fındık kabuğunu doldurmayan bir sebepten dolayı yine bir meslektaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti. Özkan, "Arkadaşımız kendisiyle ilgili olmayan bir konuda bir tartışma yaşamış. Akabinde bıçaklanarak yaralanmış. Hastanesinde müdahale edilmiş ancak kurtarılamamış. Bir meslektaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz