Savaşçı 10. bölüm fragmanı! Kağan herkese hesap verir

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları yayınlanan ve yayınşandığı ilk günden beri büyük bir ileyici kapasitesine ulaşan Savaşçı'da bu hafta nelerin yaşanacağı merak konusu.

Savaşçı 10. bölüm fragmanı! Kağan herkese hesap verir

FOX TV  ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları yayınlanan ve yayınşandığı ilk günden beri büyük bir ileyici kapasitesine ulaşan Savaşçı'da bu hafta nelerin yaşanacağı merak konusu.  FOX TV’de pazar akşamları ekrana gelen ve her bölümü pazar akşamına damga vuran Savaşçı 10. yeni bölümü 18 Haziran’da yayınlanacak.

Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Hakan Dinçkol, Zeynep Elçin'in başrollerini paylaştığı Savaşçı yayınlanan son bölümünde de nelerin yaşadığı geçtiğimiz güne kadar çok merak dilmişti. Mehmetçik katillerinin şehirdeki bağlantılarıyla ilgili ortaya çıkan bilgiler Yüzbaşı Kağan’ı zor durumda bıraktı. Albay Kopuz ve Kılıç Timi dahi Kağan’la ilgili şüpheye düşerken, öğrendiklerine inanamayan Yüzbaşı Kağan herkese hesap vermek zorunda kaldı. 18 Haziran günü yayınlanacak olan Savaşçı 10. bölüm fragamnı henüz yayınammadı. yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

SAVAŞÇI SON BÖLÜM YAŞANANLAR

Mehmetçik katillerinin şehirdeki bağlantılarıyla ilgili ortaya çıkan bilgiler Yüzbaşı Kağan’ı zor durumda bırakır. Albay Kopuz ve Kılıç Timi dahi Kağan’la ilgili şüpheye düşerken, öğrendiklerine inanamayan Yüzbaşı Kağan herkese hesap vermek zorunda kalır. Bu arada Mehmetçik’e yapılan kanlı saldırıların sorumlularının sınırı geçmek üzere olduğuyla ilgili gelen istihbarat üzerine Kılıç Timi tekrar harekete geçer. Fakat operasyon sırasında Kopuz Albay’dan gelen emir Kağan ve tim arasında gerilime sebep olur. Görevinde kalmak için ısrar eden Yüzbaşı Kağan şimdi tek başına savaşmak zorundadır.

DİZİNİN KONUSU

 Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi... Hikayemiz, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır. Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.

SETTE SESLER YÜKSELMİŞTİ

Savaşçı dizisinin ekibinden bir grup ‘Başrol oyuncusu bize küfür etti. Kendisiyle çalışmayı reddediyoruz’ diye isyan çıkardı, ortalık karıştı. Berk Oktay ise boykot olmadığını, çekimlerin devam ettiğini söyledi.

Savaşçı dizisinin setinde kriz çıktı. İddialara göre dizinin yönetmeni Volkan Kocatürk ve bazı set çalışanları ile başrol oyuncusu Berk Oktay birbirine girdi.Olayın ardından Metin isimli set çalışanı, Instagram'da şu notu paylaştı: 'Berk Oktay tüm ekibe ağır hakaret ve küfür etti. Kendisiyle çalışmıyor ve onu protesto ediyoruz."Günaydın'ın ulaştığı başrol oyuncusu Berk Oktay ise krizi doğruladı ve şunları söyledi."Ekipte sadece bir kişi ile problemim vardı, o da yönetmen Volkan Kocatürk. Dün yapımcımız ile toplantı yaptık. O yönetmen ve ekibiyle yollar ayrıldı. Boykot falan yok, bir-iki kişi Instagram'da paylaşım yapmış sadece. Şu an çekimler devam ediyor."Berk Oktay "17 yıldır sektördeyim. Çaycıdan yönetmene kadar, birisi çıkıp hakkımda şikayette bulunursa mesleği bırakırım. Ayrıca sorun yaşadığım yönetmen Volkan Kocatürk'ten kendi ekibi de şikayetçiydi" dedi.Yardımcı Yönetmenler ve 2. Yönetmenler Topluluğu'nun sosyal medyadan duyurduğu boykota, yapım şirketi Limon Yapım'dan cevap geldi. İşte o açıklama: Değerli izleyecelerimiz ve bu sektörde çalışan emekçi arkadaşlar, Bazı sosyal medya hesaplarında “Savaşçı” hakkında çıkan asılsız iddialara cevap verme gereği duyuyoruz. Limon Yapım tarafından çekilen, Fox Tv’de yayınlanan “Savaşçı”, bizim çok önem verdiğimiz, zor ve aksiyon sahneleriyle dolu bir yapımdır. Bu sebepten dolayı; dizi, ekibin rahat şartlarda çalışabilmesi amacı ile 3 ekip ve 3 yönetmenle çekilmektedir. Çekim kalitesinden hiçbir şekilde ödün vermemek adına, bazı dönemlerde teknik olarak anlaşamadığımız veya ekibin çalışma sistemine ayak uyduramayan kişilerle, işin devamlılığını ve düzenini korumak amacıyla yollarımızı ayırabiliyoruz."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler