Görüş Bildir

Şehir didik didik edildi

200 polisin katılımıyla yapılan asayiş uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 4 kişi gözaltına alındı

Şehir didik didik edildi

Batman'da 200 polisin katılımıyla yapılan asayiş uygulamasında, çeşitli suçlardan aranan 4 kişi gözaltına alındı.

                               

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kent merkezinde 200 polisten oluşan 30 ekip umuma açık yerler ve eğlence mekanlarında uygulama yaptı.

Baskın yapılan eğlence mekanları ve umuma açık yerlerde ruhsat ve kimlik kontrolü yapan ekipler, uygulama kapsamında sabit noktalarda durdurdukları araçlarda da arama yaptı.

ASAYİŞ UYGULAMASI

 

Yaklaşık bin 500 kişinin kimlik sorgulamasının yapıldığı uygulama kapsamında, mevzuata uymayan iş yerleri tespit edildi, çeşitli suçlardan aranan 4 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Selahattin Adıbelli, gazetecilere yaptığı açıklamada, Batman'ın huzurunu daha üst seviyeye çıkarmak amacıyla huzur operasyonu gerçekleştirdiklerini ifade ederek, emniyet güçleri olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını söyledi.

VATANDAŞ İSTEĞİYLE

Adıbelli, gelen her ihbarı titizlikle değerlendirdiklerini ifade ederek, ''Vatandaşlarımızdan isteğimiz yaşadıkları bölgede, çevrelerinde veya iş yerlerinde şüphelendikleri durumlar, araçlar veya şahıslarla ilgili bize bilgi vermeleridir. Ekiplerimiz gece gündüz devriye hizmetini sürdürüyor. Uygulama ile 2'si hırsızlıktan olmak üzere 4 kişi gözaltına alındı. Mevzuata uymadığı tespit edilen iş yerleri hakkında da idari işlem başlatılacak'' dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi