Görüş Bildir

'Sevgilim başkan değil kuzeniydi'

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde, Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel'in 'tartakladığı sevgilisi' diye hakkında haber yapılan 24 yaşındaki Funda K., "Sevgilim başkanın kuzeni Ali Ç.'ydi. Sevgilimle tartıştık, fakat darp yaşanmadı" dedi. Funda K., olayın yaşandığı gece korktuğu için hem başkan Yücel hem sevgilisinden şikayetçi olduğunu, ardından geri aldığını kaydetti.

'Sevgilim başkan değil kuzeniydi'

Olay, Saray Mahallesi'nde oturan Funda K.'nın evinde, 28 Haziran saat 01.00'de meydana geldi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in eşinin de akrabası olan kuzeni Ali Ç., iddiaya göre bir süredir ilişki yaşadığı Funda K.'nın evine geldi. İkili arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Funda K.'nın polise haber vereceğini söylemesi üzerine evden çıkan Ali Ç., Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e durumu bildirdi. Bu sırada Funda K.'nın ihbarı üzerine eve polisler geldi.
Eşi Yıldız Yücel ile yemekten dönen Başkan Yücel de polislerin ardından eve geldi. Polise şikayetçi olduğunu söyleyen Funda K., Saray Polis Merkezi'nde Ali Ç. ve Adem Murat Yücel'in kendisini tartakladığı iddiasıyla ifade verdi. Başkan Yücel'in eşiyle konuşan Funda K., daha sonra şikayetinden vazgeçti. Olaydan birkaç gün sonra yerel basında, 'Belediye başkanı sevgilisini darp etti' yönünde haberler yayımlandı.

'SİYASETE ALET OLMAK İSTEMİYORUM'

Olayla ilgili açıklama yapan Funda K., korktuğu için Ali Ç. ve Başkan Yücel'in kendisini dövdüğü yönünde ifade verdiğini, daha sonra şikayetinden vazgeçtiğini söyledi. Başkan Adem Murat Yücel ile kendisine yapılan 'sevgili' benzetmesi ve kendisinin başkan tarafından dövüldüğü yönündeki iddiaların asılsız olduğunu savunan Funda K., "Darp gibi bir olay kesinlikle yaşanmadı. Siyasetin, iğrenç, kirli oyunlarına alet olmak istemiyorum" dedi.

'BAŞKAN DEĞİL KUZENİYLE KAVGA ETTİM'

Olay gününe ilişkin konuşan Funda K., "Sevgilim başkan Yücel değil, onun kuzeni Ali Ç.'ydi. Tartıştık fakat darp yaşanmadı. Daha sonra Başkan Adem Murat Yücel ile eşi geldi ve onlar olaya dahil olduktan sonra konu tatlıya bağlandı. Fakat sırf Adem Murat Yücel'in akrabası olduğu için konunun buralara çekilmesi çok üzücü. Genç bir kadına bu şekilde çamur atmak hangi insanlığa veya adalete sığıyor? Ramazan ayında insanların uğraştıkları şeylere bakın" diye konuştu.

BAŞKANIN AVUKATINDANAÇIKLAMA

Olayla ilgili konuşmak istemeyen Başkan Adem Murat Yücel adına açıklama yapan avukatı Arzu Çetin ise iddialar ve haberlerle ilgili hukuki mücadele başlattıklarını söyledi. Avukat Çetin, "Müvekkilim Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel hakkında basın organında yapılan asılsız haberlerle ilgili Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuştur. Kasıtlı ve maksatlı bu haberler dolayısıyla müvekkilim herhangi bir şekilde şahsi polemiğe girmeyip hakkını hukuki yollardan arayacaktır" dedi.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi