Silifke'de HDP-MHP kavgası: 1 yaralı

Mersin'in Silifke İlçesi'nde HDP Milletvekili adayı Mahmut Karabulut ve beraberindeki partililer, seçim çalışması yaptığı sırada MHP'li oldukları öne sürülen bir grup ile tartıştı. İki grup arasında yaşanan arbedede HDP'li bir kişi gözünden ve boynundan darp edilerek ağır yaralandı.

Silifke'de HDP-MHP kavgası: 1 yaralı

Olay, saat 18.00 sıralarında İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. HDP Mersin Milletvekili adayı Mahmut Karabulut ve beraberindekiler seçim çalışması kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulunduğu sırada seçim minibüsü, MHP'li oldukları iddia edilen bir grup tarafından protestoyla karşılandı. İki grup arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Yanan arbedede gözüne ve boynuna aldığı darbelerle yaralanan HDP'li Ayhan Karcı'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Olayda yaralanan Ayhan Karcı, HDP Silifke İlçe Başkanı Fikri Günay ve Milletvekili Adayı Mahmut Karabulut tarafından araçla Silifke Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Karcı'nın hastanedeki tedavisinin devam ettiği bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, HDP ilçe binası önünde herhangi bir gerginlik çıkmaması için güvenlik önlemini artırdı.

Kaynak: DHA