Silopi'de 'yasak devam ediyor' anonsları yapılıyor

ŞIRNAK'ın 5 Nisan'da sokağa çıkma yasağı konulan Silopi İlçesi'nde PKK'lı terörisleri etkisiz hale getirmek için operasyonlar devam ederken, bazı vatandaşların sokağa çıkması üzerine camilerden sokağa çıkma yasağının devam ettiği anonsları yapılıyor.

Silopi'de 'yasak devam ediyor' anonsları yapılıyor

Silopi'de barikatların kaldırılması ve ilçeye sızan PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için sokağa çıkma yasağı konulmasının ardından güvenlik güçleri operasyonlarını sürdürüyor.

YASAK SÜRÜYOR

Operasyonların sürdüğü ilçede bazı vatandaşların evlerini terk edep dışarıya çıkmaları üzerine bugün camilerden sık sık, "5 Nisan 2016 Salı günü saat 04.30'dan itibaren Silopi ilçe merkezinde bölücü terör örgütü mensuplarının yakalanması ve halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için ilan edilen sokağa çıkma yasağı ikinci bir emre kadar halen devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" şeklinde anonslar yapıldı.

Silopi'de güvenlik güçleri operasyonlarını Başak Mahallesi'nde yoğunlaştırırken, mahalleden silah ve patlama sesleri ile dumanların yükseldiği görüldü. Barikatları kaldırmak için zırhlı kepçelerin çalışmaları devam ederken, daha öncekilerden daha büyük kepçelerin kullanıldığı görüldü.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler